سئو خارجی
یکی از تکنیک های مهم سئو، سئو خارجی است.به مجموعه اقدامات و عمل هایی که خارج از وبسایت انجام می گیرد و باعث بهبود رتبه وبسایت در صفحات گوگل می شود را سئو خارجی می گویند.
سئو خارجی چیست؟
یکی از زیرمجموعه های مهم سئو، سئو خارجی است.به مجموعه اقدامات و عمل هایی که خارج از سایت انجام می شود و باعث بهبود رتبه وبسایت در صفحات گوگل می شود را سئو خارجی می گویند.
البته این سئو وقتی می تواند باعث بهینه شدن وبسایت شما و بهبود رتبه شود که اقدامات مربوط به سئو داخلی را انجام داده باشید؛ زیرا سئو داخلی، پیش نیاز سئو خارجی محسوب می شود.پس اگرهنوز با سئو داخلی آشنا نشدید پیشنهاد می کنیم مقاله سئو داخلی را مطالعه بفرمایید.
تفاوت سئو خارجی و سئو داخلی
هدف از سئو داخلی، بهینه سازی محتوا و طراحی وبسایت و از این دست کارها است که در داخل وبسایت انجام می گیرد؛ اما سئو خارجی همانطور که از نام آن مشخص است، اقداماتی را شامل می شود که در خارج از سایت انجام می گیرید برای مثال تبلیغاتی که در سایت های دیگر و یا شبکه های اجتماعی برای وبسایت خود انجام می دهید و یا بازاریابی هایی که برای پیشرفت و بهبود رتبه وبسایت خود انجام می دهید.
اگر به طور کلی بخواهیم بگوییم سئو داخلی، سنجش محتوا و در پی آن رتبه بندی وبسایت ها را شامل می شود و سئو خارجی اعتبار و ارزش وبسایت هارا می سنجد؛ که قطعا دارا بودن این دو ویژگی در کنار هم برای یک وبسایت امتیاز فوق العاده ای است.
در سئو خارجی چه می کنیم؟
سئوی خارجی شامل فعالیت هایی است که خارج از یک وبسایت در تلاش برای افزایش رتبه وبسایت در موتورهای جستجو انجام می شود. اقدامات رایج سئوی خارجی شامل ایجاد بک لینک، تشویق جستجوهای برند، و افزایش تعامل و اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی است.
همانطور که در مقاله سئو داخلی مطالعه کردید، در تکنیک سئو داخلی، تعداد و کیفیت لینک های داخلی که در محتوای خود استفاده می کنید اهمیت زیادی دارد؛ در سئو خارجی نیز کیفیت لینک ها مهم هستند ولی صفحاتی مهم هستند که از وبسایت های دیگر به وبسایت شما لینک می شوند.
نکاتی که رعایت آنها بر سئو خارجی تاثیرگذار است
- کیفیت و اعتبار صفحاتی که به وبسایت و مقالات شما لینک می شوند.
- رتبه وبسایتی که یک یا چند صفحه اش به وبسایت شما لینک شده است.
- تعداد صفحاتی که به وبسایت شما لینک شده اند.
- تنوع لینک های موجود در صفحات و یکسان نبودن آنها
سئو خارجی چه مزیت هایی دارد؟
- • سئو خارجی باعث افزایش بازخورد و بیشتر دیده شدن وبسایت شما می شود.
- • می تواند در وبسایت های فروشگاهی (و یا حتی بقیه وبسایت ها) منجر به افزایش درآمد شود.
- • مانند همه ی تکنیک های سئو باعث بهبود رتبه وبسایت در موتور جستجو گر گوگل شود.
- • باعث جذب کاربران مختلف از شبکه های اجتماعی مختلف (مثل اینستاگرام) به وبسایت شما می شود.
- • منجر به افزایش تعامل و اشتراک گذاری محتوا در شبکه های اجتماعی می شود.
سئو داخلی، با عناوین سئو آف پیج (Off-Page Seo) و سئو آف سایت (Off-Site Seo) نیز گفته می شود که سئو آف پیج متداول تر است.
15 تکنیک برتر سئو خارجی در سال 2022
- استفاده از اینفلوئنسر مارکتینگ یا بازایابی تاثیرگذاراگر هر نوع محتوایی را ایجاد کردهاید که ارزش اشتراک گذاری را داشته باشد، در تماس با تأثیرگذاران در صنعت خود دریغ نکنید. به آنها بگویید که وبسایت شما را بررسی کنند و از وبسایت شما لینک دریافت کنند. مطمئن شوید که لینک ها را از دامنه های کاملا مرتبط دریافت می کنید.
- ساخت محتوای قابل اشتراک گذاریمحتوای خوب و مفید همیشه در بهینه سازی موتورهای جستجو پادشاه است (به همین دلیل شعار گوگل، content is KING است به معنی محتوا پادشاه است) ایجاد محتوای مفید و قابل اشتراک گذاری راهی هوشمندانه برای ایجاد بک لینک طبیعی بیشتر و بیشتر به وب سایت یا وبلاگ شما است. سعی کنید همیشه تحقیق کنید و محتوای خود را همیشه تازه و به روز نگه دارید.
- به عنوان نویسنده مهمان مشارکت کنیدتعدادی وبلاگ خوب و با کیفیت وجود دارد که برای پست مهمان از نویسندگان مختلف باز است. یک تحقیق شگفت انگیز بنویسید و با محتوای پست مهمان به آنها برسید. روی کمیت لینک ها تمرکز نکنید بلکه فقط روی لینک های با کیفیت تمرکز کنید. همچنین از ارسال چندین بار در یک سایت وبلاگ مهمان خودداری کنید.
- تعامل در شبکه های اجتماعییکی از تکنیک های اصلی سئو خارجی، تعامل در شبکه های اجتماعی است. اگر می خواهید کسب و کار، وب سایت یا وبلاگ خود را محبوب کنید، با افراد مختلف در چندین پلتفرم شبکه های اجتماعی تعامل داشته باشید. حضور در شبکه های اجتماعی به رشد کسب وکار شما کمک میکند و همچنین به شما کمک میکند لینکهای بیشتری دریافت کنید.
- وبسایت های نشانه گذاری اجتماعیوبسایت های نشانه گذاری اجتماعی یکی از بهترین پلتفرم ها برای تبلیغ وبسایت شما هستند. وقتی صفحه وبسایت یا پست وبلاگ خود را در وبسایت های محبوب و صاحب نام، لینک می کنید، ترافیک بالایی به صفحه وبسایت یا وبلاگ خود به دست می آورید که به افزایش رتبه و درآمد منجر می شود.
- ارائه تالاردر انجمن های جستجو که مربوط به وبسایت و تجارت شما هستند، شرکت کنید و با آن انجمن ارتباط برقرار کنید. به تاپیک ها پاسخ دهید، به سوالات مردم پاسخ دهید و پیشنهادات و توصیه های خود را ارائه دهید. از انجمن های "Do-Follow" استفاده کنید.
- انتشار دایرکتوری وبلاگانتشار دایرکتوری به طور مداوم برای ایجاد بک لینک با کیفیت به کار می رود. یک دایرکتوری موثر و یک دسته بندی مناسب را انتخاب کنید. مدتی طول می کشد تا نتایج خوب به دست آید، اما بعد از گذشت زمان نتایج فوق العاده ای به دست می آید.
- انتشار مقالهمقالات خود را در دایرکتوری ارسال مقاله با تعامل بالا منتشر کنید. همچنین می توانید به وبسایت خود لینک بدهید. مطمئن شوید که محتوای شما منحصر به فرد ( نه کپی!) و با کیفیت است. محتوای با کیفیت پایین و محتوایی که حاوی کلمات کلیدی زیادی است ممکن است رد شود. دسته بندی صحیح را انتخاب کنید و عنوان خوبی به محتوای خود بدهید.
- پرسش و پاسخیکی از بهترین راه هایی که می توانید ترافیک بالایی دریافت کنید، استفاده از وبسایت های پرسش و پاسخ است. به وبسایت های پرسش و پاسخ پر بازدید بپیوندید و سوالات مربوط به کسب و کار، وبلاگ یا وبسایت خود را جستجو کنید و به این سوالات پاسخ روشنی بدهید. به وبسایت خود لینک بدهید که به افزایش بازخورد وبسایت شما کمک زیادی می کند.
- انتشار ویدئواگر میخواهید ویدیوهای خود را محبوب کنید، به وبسایت های محبوب در حوزه انتشار ویدیو بروید. یک عنوان، توضیحات، تگ ها و لینک های مرجع مناسب بدهید. این یکی از محبوب ترین راهها برای دریافت بک لینک با کیفیت است زیرا همه وبسایتهای منتشر کننده ویدیو دارای تعامل و بازخورد بالایی هستند.
- انتشار تصویرعکس های خود را در وبسایت های منتشر کننده تصویر به اشتراک بگذارید. یادتان نرود که قبل از منتشر کردن تصاویر خود، آنها را با URL و تگ عنوان صحیح بهینه کنید. قبل از انتشار تصاویر خود، بررسی کنید که آیا عنوان، توضیحات و تگ مناسبی دارند یا خیر؟.
- انتشار اینفوگرافیکاینفوگرافیک های خلاقانه بسازید. این روزها، اینفوگرافیک ها از محبوبیت بالایی برخوردارند. اینفوگرافیک های خود را در وبسایت های منتشرکننده اینفوگرافیک منتشر کنید و به صفحه وبسایت یا وبلاگ خود لینک های مرجع بدهید. *اندازه تصویر در وبسایت های مختلف متفاوت است. اینفوگرافیک چیست؟ اینفوگرافیک (infographic) ، ترکیبی از دو کلمه information به معنی اطلاعات و graphic (گرافیک) است؛ تصویر هایی که دارای توضیحات و اطلاعاتی هستند را اینفوگرافیک می گویند. که در وبسایت ها و شبکه های اجتماعی حتما به وفور دیدید؛ مثال خیلی ساده برای اینفوگرافیک نقشه ها هستند.
- به اشتراک گذاری سند (document) اسناد جذاب مربوط به کسب و کار یا وبلاگ خود تولید کنید. این اسناد باید دارای محتوای منحصر به فرد بوده (زیرا اسناد کپی ارزشی ندارند) و در قالب pdf یا ppt باشند. اگر این اسناد را در وبسایت های اشتراک اسناد منتشر کنید، می تواند به افزایش بازخورد و درنتیجه افزایش رتبه وبسایت شما منجر شود.
- از Google My Business استفاده کنیدGoogle My Business ، یکی از ابزارهای Google است که به منظور کمک به کسب و کارها طراحی شده است و البته رایگان است. این پلتفرم را برای بهترین رتبه بندی سئوی محلی بهینه کنید. تعداد n مکان وجود دارد که می توانید به طور هوشمندانه محتوا و لینک را بهینه کنید و از این طریق می توانید تعداد قابل توجهی از ترافیک و بازخورد ایجاد کنید.
- انتشار در Web2.0از همه مهم تر، Web2.0 تکنیک دیگری است که در آن میتوانیم دامنههای فرعی را در وبسایتهایی با اعتبار دامنه بالا ایجاد کنیم. به عنوان مثال medium.com، tumbler، blogger، wordpress و... نکات کلیدی web2.0 عبارتند از اشتراک گذاری مطالب خوب، بروزرسانی مطالب وبسایت به طور مرتب، ساخت بک لینک برای مقالات منتشر شده