لینک سازی

 

در زمینه بهینه سازی موتورهای جستجو، لینک سازی، اقداماتی را توصیف می کند که به منظور افزایش تعداد و کیفیت لینک های ورودی به یک صفحه وب با هدف افزایش رتبه بندی آن صفحه یا وبسایت در موتورهای جستجو انجام می شود.

پس در زمینه سئو، فقط تولید محتوا مهم نیست و لینک سازی در این زمینه از اهمیت بسیار بالایی در پیشرفت رتبه وبسایت شما در نمایش صفحات موتورهای جستجو دارد.

لینک سازی چیست؟

 

به زبان ساده، لینک سازی، فرآیندی است که سایر وبسایت ها را به وبسایت شما لینک کرده و پیوند می دهد. همه بازاریابان و صاحبان مشاغل باید علاقه مند به ایجاد پیوندهایی برای هدایت ترافیک ارجاع و افزایش اعتبار وبسایت خود باشند، چرا که این لینک ها می تواند باعث افزایش ترافیک و پیشرفت چشمگیری در زمینه کسب و کار وبسایت های فروشگاهی (وحتی بقیه وبسایت ها که موضوعات متفاوتی دارند) شود.

یک مثال برای لینک سازی

لینک سازی، معمولاً شامل یک هدف بلند مدت و نحوه دستیابی به آن می باشد. به عنوان مثال، بگویید هدف شرکت شما افزایش ترافیک ارگانیک به وبسایت است. یکی از استراتژی هایی که می توانید داشته باشید مانند فعالیت موثر و افزایش حضور خود درشبکه های اجتماعی است. استراتژی، در این مورد، هدف نهایی نیست، بلکه راهی برای رسیدن به هدف نهایی است.

چگونه یک کمپین لینک سازی راه اندازی کنیم؟

ابزار Link Building را راه اندازی کنید. به ابزار Link Building بروید، یک پروژه جدید را شروع یا یک کمپین جدید برای یک پروژه موجود ایجاد کنید.

  • لیست مشتریان بالقوه خود را مرور کنید.
  • حساب ایمیل خود را متصل کنید و پیشنهاد خود را ارسال کنید.
  • لینک های جدید خود را پیگیری کنید.

بک لینک خوب چیست؟

بک لینک خوب چیست؟ یک بک لینک خوب، لینکی خروجی مرتبط به یک وبسایت معتبر است. به طور کلی، اگر یک سایت دارای بک لینک های قوی باشد، به عنوان قابل اعتماد در نظر گرفته می شود. گوگل این بک لینک ها را به عنوان راهی برای تایید اینکه سایت شما حاوی محتوای مفید و با کیفیت است می بیند.

چرا باید بک لینک ایجاد می کنیم؟

لینک سازی، عمل به دست آوردن لینک به وبسایت شما، از وبسایت های دیگر است. در سئو به این لینک ها بک لینک می گویند.

چرا بک لینک ها مهم هستند؟ بک لینک ها به ویژه برای سئو ارزشمندند زیرا نشان دهنده یک “رای اعتماد” از یک سایت به سایت دیگر هستند. در اصل، بک لینک ها به وبسایت شما، سیگنالی به موتورهای جستجو هستند که دیگران برای محتوای شما تضمین می کنند.

که این تضمین ها از طرف یک سایت به سایت ما ( به خصوص وبسایت هایی با رتبه بالا در صفحات جستجو)، باعث اعتماد بیشتر گوگل به وبسایت ما و البته اثبات ما است که در نتیجه این اعتماد، به بهبود رتبه ما در صفحات موتور های جستجو می شود.

تفاوت لینک و بک لینک

بک لینک، لینکی از یک وبسایت به یک صفحه وبسایت دیگر است. در حالیکه لینک داخلی، پیوندی از یک صفحه در وبسایت، به صفحه ی دیگر ازهمان وبسایت است.

انواع لینک سازی

همانطور که مطالعه کردید، تعریف لینک سازی خدمتتان توضیح داده شد اما باید بدانید که لینک سازی تنها یک نوع نیست و انواع مختلفی دارد که در ادامه به آنها می پردازیم.

لینک سازی داخلی

لینک سازی داخلی یا Internal Link-building، یکی از انواع لینک سازی است که نقش مهمی در سئو وبسایت ها دارد؛ در حالی که متاسفانه خیلی از صاحبان وبسایت ها و فروشگاه های اینترنتی به آن (آن طور که باید) اهمیت نمی دهند.

 

لینک سازی داخلی چیست؟

لینک داخلی، هر لینکی از یک صفحه در وبسایت شما، به صفحه دیگری در وبسایت شما است. در واقع لینک سازی داخلی باعث ایجاد ارتباط و پیوند میان بخش های مختلف وبسایت ها می شود. هم کاربران و هم موتورهای جستجو از این لینک ها برای یافتن محتوای وبسایت شما استفاده می کنند. کاربران از این لینک ها برای پیمایش در وبسایت شما و یافتن محتوایی که می خواهند پیدا کنند استفاده می کنند. موتورهای جستجو نیز از این لینک ها برای پیمایش وبسایت شما استفاده می کنند.

 

 

اهمیت لینک سازی داخلی

لینک سازی داخلی، باعث مرتبط شدن بخش های مختلف وبسایت می شود که به گردش راحت تر کاربران در صفحات وبسایت، و در پی آن افزایش مدت زمان وقت گذراندن  در وبسایت می شود که این وقت گذراندن به سئو وبسایت کمک شایانی می کند.از این رو لینک سازی داخلی از اهمیت بالایی برخوردار است.

اگر می خواهید بیشتر درباره سئو بدانید پیشنهاد می کنیم صفحات سئو چیست؟ و انواع تکنیک های سئو که عبارت اند از سئو داخلی ، سئو خارجی و سئو تکنیکال را مطالعه کنید.

لینک سازی خارجی

لینک سازی خارجی یا External Link-building، نوع دیگری از لینک سازی است. که مانند لینک سازی داخلی اهمیت زیادی دارد.

 

لینک سازی خارجی چیست؟

لینک های خارجی، لینک هایی هستند که به هر دامنه ای غیر از دامنه ای که لینک در آن وجود دارد (منبع) اشاره می کنند. به زبان ساده، اگر وبسایت دیگری به شما لینک دهد، این لینک، یک لینک خارجی به وبسایت شما می باشد. به طور مشابه، اگر به وبسایت دیگری لینک دهید، یک لینک خارجی در نظر گرفته می شود.

 

اهمیت لینک سازی خارجی

لینک سازی خارجی سئوی شما را بهبود می بخشد. چرا که باعث شناخته تر شدن وبسایت شما و البته باعث اثبات کیفیت محتوای شما به موتور های جستجو می شود. به همین دلیل لینک سازی خارجی، از اهمیت بسیار بالایی در سئوی وبسایت شما برخوردار است.

لینک های خارجی که اضافه می کنید می توانند به موتورهای جستجو در تعیین سودمندی و کیفیت صفحات شما کمک کنند. صفحات با کیفیت بالا معمولا به صفحات باکیفیت دیگر لینک می دهند. بنابراین، موتورهای جستجو به محتوای شما به خوبی نگاه می کنند و به شما کمک می کنند رتبه بالاتری کسب کنید.

اهمیت لینک سازی| لینک سازی خارجی چه تفاوتی با لینک سازی داخلی دارد؟

 

لینک سازی مهم است زیرا عامل اصلی در سئو و رتبه بندی گوگل صفحات وبسایت است. گوگل اشاره می کند که: “به طور کلی، وب مسترها ( صاحبان وبسایت) می توانند با افزایش تعداد وبسایت های با کیفیت بالا که به صفحات خود لینک می دهند، رتبه وبسایت خود را بهبود بخشند.”

تفاوت اصلی بین لینک های داخلی با لینک های خارجی این است که لینک های داخلی بازدیدکنندگان را برای مدت طولانی تری در وبسایت شما نگه می دارند در حالی که لینک های خارجی اعتبار وبسایت شما را بهبود می بخشند. لینک های داخلی لینک هایی هستند که به صفحه دیگری در وبسایت شما اشاره می کنند. لینک های خارجی، هایپرلینک هایی هستند که به صفحات یک وبسایت دیگر اشاره می کنند.

 

هایپرلینک چیست؟

در یک وبسایت، هایپرلینک (لینک) آیتمی مانند کلمه یا دکمه است که به مکان دیگری اشاره می کند. وقتی روی یک لینک کلیک می کنید، لینک شما را به هدف لینک می برد، که ممکن است یک صفحه وب، سند یا محتوای آنلاین دیگر باشد. وبسایت ها از هایپرلینک ها به عنوان راهی برای پیمایش محتوای آنلاین استفاده می کنند.

لینک سازی رایگان

یکی از راه های لینک سازی، لینک سازی به صورت رایگان است که از روش های مختلفی می توان آن را انجام داد.

بعضی از وبسایت ها هستند که محتوایی که در صفحات خود قرار می دهند، توسط کاربران تولید شده است و کاربران می توانند محتوای خود را در این وبسایت ها به اشتراک بگذارند و لینک سازی رایگان انجام دهند.

به این وبسایت ها، Web2.0 می گویند.

Web2.0 چیست؟

Web2.0، به سایت هایی گفته که محیطی را فراهم کرده اند تا کاربران محتوای خود را منتشر کنند و نقش پررنگی در محتوای سایت ایفا کنند.

وبسایت هایی مانند ویکی پدیا و البته شبکه های اجتماعی از این دسته وبسایت ها هستند.

حضور و فعالیت در شبکه های اجتماعی می تواند نقش فوق العاده زیادی را در جذب کاربران به وبسایت شما ایفا کند؛ از آنجایی که حضور و فعالیت در شبکه های اجتماعی رایگان است می توانید با منتشر کردن محتوا در این شبکه ها و لینک سازی، وبسایت خود را شناخته تر کرده و به آن اعتبار ببخشید.

سوالات متداول

هدف از لینک سازی چیست؟

لینک سازی، فرآیند به دست آوردن لینک از وبسایت های دیگر به وبسایت شما است. لینک سازی مهم است زیرا عامل مهمی در رتبه بندی صفحات وب توسط موتورهای جستجو مانند گوگل است.

چرا لینک سازی در سئو مهم است؟

چرا لینک سازی برای سئو مهم است؟ لینک سازی بخش مهمی از خدمات سئو است زیرا به موتورهای جستجو کمک می کند تا صفحات وب جدید را کشف کنند و تعیین می کند که کدام صفحات باید در نتایج صفحات موتور جستجو رتبه بالاتری داشته باشند.

چند نوع لینک وجود دارد؟

سه نوع هایپرلینک وجود دارد.

پیوند متنی – از یک کلمه یا عبارت برای بردن بازدیدکنندگان به صفحه، فایل یا سند دیگری استفاده می کند.

پیوند تصویر – از یک تصویر برای بردن بازدیدکنندگان به صفحه، فایل یا سند دیگری استفاده می کند.

پیوند نشانک – از متن یا تصویر برای بردن بازدیدکنندگان به قسمت دیگری از صفحه وب استفاده می کند.

چه چیزی بر اعتبار دامنه تأثیر می گذارد؟

اعتبار دامنه شما به عوامل زیادی از جمله کلمات کلیدی، محتوا، بک لینک های با کیفیت و بسیاری موارد دیگر متکی است. هرچه بک لینک های شما بهتر باشد، شانس بیشتری برای افزایش اعتبار دامنه وبسایت خود خواهید داشت. درست مانند سئو، افزایش اعتبار دامنه شما زمان می برد.

مزایای لینک سازی چیست؟

لینک ها به شما اعتبار می دهند. …

گوگل از این لینک ها برای رتبه بندی سایت شما استفاده می کند. …

بک لینک ها باعث افزایش ترافیک وب شما می شوند. …

لینک سازی به معیارهای وبسایت و امتیازات سئو بالاتر منجر می شود. …

فرصت های درآمد بیشتر و فروش بیشتر. …

بهبود روابط در جایگاه خود …

و…