معرفی ابزار KWFinder

 

KWFinder ابزاری کاربردی، قدرتمند، دقیق و در عین حال ساده برای جمع آوری طیف گسترده ای از کلمات کلیدی مرتبط با موضوعی خاص، و نیز دریافت آمار و اطلاعات دقیق از وضعیت این کلمات در صفحه ی نتایج جستجوی گوگل است. با وارد کردن کلمه ی کلیدی مد نظر خود در KWFinder، این ابزار لیستی از کلمات کلیدی مربوط به کلمه ی وارد شده را به شما ارائه میدهد. علاوه بر این، اطلاعات دقیق و کاربردی فراوانی من جمله میانگین حجم جستجوی ماهانه کلمات توسط کاربران موتور جستجوگر گوگل، نوسانات حجم جستجو کلمات در بازه های زمانی معین (Trends)، ارائه ی معیاری جهت سنجش نرخ پرداخت به ازای هر کلیک در موتور جستجو گوگل یا همان PPC، نرخ هزینه به ازای هر کلیک یا همان CPC، ارائه ی معیاری جهت سنجش سایتی که در لینک یک صفحه ی نتایج جستجو گوگل به ازای هر کلمه ی کلیدی قرار دارد و نیز آمار و اطلاعات دیگر که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. قابل ذکر است که این استفاده ی رایگان از این ابزار برای تعدادی محدود از کلمات کلیدی میسر است و در صورت نیاز به استفاده ی مداوم باید اشتراک این ابزار را تهیه کنید.

 

ثبت نام و ورود به ابزار KWFinder

 

با ورود به آدرس سایت https://app.kwfinder.com/ صفحه ای مشابه تصویر 1 مشاهده خواهید کرد. در این قسمت میتوانید جستجوی خود را بر اساس کلمه ی کلیدی مدنظر خود و یا براساس یک آدرس دامنه انجام دهید. سپس کشور مد نظر خود را از طریق فیلتر مشخص وارد کنید (تصویر 2). به دلیل محدود بودن کشورهایی که در لیست گزینه های انتخابی این بخش وجود دارند، میتوانید از گزینه ی Anywhere استفاده کنید. سپس زبان کلمه ی کلیدی مدنظر خود را مانند تصویر 3 در فیلتر مخصوص به زبان وارد کنید و در آخر بر روی دکمه ی Find keywords کلیک کنید. اکنون ابزار KWFinder به یک بازه زمانی چند ثانیه ای نیازمند است تا آمار و اطلاعات مربوطه را از بخش اطلاعات جستجوی گوگل دریافت کند(تصویر 4). پس از استخراج آمار و اطلاعات مربوطه توسط ابزار KWFinder، صفحه ای مشابه تصویر 5 مشاهده خواهید کرد.

learn kwfinder step1

تصویر1

learn kwfinder step2

تصویر 2

learn kwfinder step3

تصویر 3

آموزش KWFinder

تصویر 4

لیست کلمات کلیدی پیشنهادی توسط KWFinder و آمار و اطلاعات مربوط به آن

 

در تصویر 5، شکل و پیکربندی کلی ابزارKWFinder  را مشاهده میکنید. در سمت چپ تصویر 5، لیستی از کلمات کلیدی جستجو شده توسط کاربران و نیز مرتبط با کلمه ی کلیدی وارد شده، ارائه شده است. علاوه بر این، میتوانید مطابق تصویر 6، به جای کلمات مرتبط، لیست کلماتی که گوگل به هنگام جستجو به صورت autocompelete به کاربر پیشنهاد میدهد را مشاهده کنید. در این بخش، مطابق تصویر 7، به ازای هر کلمه ی کلیدی 5 پارامتر مهم و کاربردی ارائه شده است.

پارامتر اول (Trends) نمودار نوسانات حجم جستجو کلمات در بازه های زمانی معین است (مشخص شده با رنگ سبز در تصویر 7). به عنوان مثال آمار مربوط به حجم جستجوی کلمه ی “تعمیر کولر آبی” در فصول گرم سال بیش از مقدار آن در فصول سرد سال است. این نمودار بیانگر وابستگی زمانی آمار جستجو کلمه ی کلیدی مد نظر شماست. پارامتر دوم (Search) بیانگر میانگین حجم جستجوی ماهانه ی کلمه ی مدنظر در یک سال اخیر است (مشخص شده با رنگ نارنجی در تصویر 7). این پارامتر، نشانگر میزان نیازمندی و تقاضای کاربران به کسب اطلاعات در ارتباط با کلمه ی کلیدی مدنظر شماست.

پارامتر سوم نشانگر نرخ هزینه به ازای هر کلیک یا همان Cost Per Click یا به صورت خلاصه CPC در Google Ads است (مشخص شده با رنگ آبی در تصویر 7). پارامتر چهارم نشانگر معیاری جهت سنجش میزان رقابت در پرداخت به ازای هر کلیک در موتور جستجو گوگل یا همان Paid Per Click یا به صورت خلاصه PPC در Google Ads است (مشخص شده با رنگ زرد در تصویر 7). با توجه به تحریم بودن سایت های دارای دامنه ی “ir” توسط Google Ads و نیز ارزی بودن هزینه ی پرداخت این نوع از تبلیغات، سایت های ایرانی کمتری برای تعیین استراتژی عملکردی خود جهت بهبود رتبه در موتورهای جستجوگر، به این دو پارامتر اتکا میکنند.

آخرین پارامتر، Keyword Difficulty یا به صورت خلاصه KD است که نشانگر میزان دشواری سئو کردن کلمه ی مورد نظر است (مشخص شده با رنگ بنفش در تصویر 7). این پارامتر توسط ابزار KWFinder و بر اساس LPS (Link Profile Strength) یا همان قدرت پیوند سایتی که به ازای کلمه ی مشخص شده در لینک 1 صفحه ی نتایج گوگل قرار دارد، محاسبه میشود. قدرت پیوند یا همان LPS، در بازه ی بین اعداد 0 تا 100 و براساس معیارهایی مانند اعتبار دامنه و قدرت صفحه محاسبه میشود.

مطابق تصویر 8، در این بخش میتوانید مجددا پارامتر Keyword Difficulty (عددی بین 0 تا 100)  در کنار نمودار نوسانات حجم جستجوی کلمه ی مورد نظر در گوگل را در بازه ی زمانی یکساله مشاهده کنید. علاوه براین، تعداد میانگین ماهانه ی حجم جستجو نیز در این بخش مجددا نمایش داده میشود. به عنوان مثال مقدار این پارامتر در تصویر 8، عدد 10 است.

learn kwfinder step5

تصویر 5

learn kwfinder step6

تصویر 6

learn kwfinder step7

تصویر 7

learn kwfinder step8

تصویر 8

تحلیل وضعیت رقبا توسط ابزار KWFinder

 

در ادامه به سراغ سمت راست صفحه ی اصلی ابزار KWFinder میرویم. ابزار KWFinder، تحلیلی دقیق و کاربردی از وضعیت رقبای اصلی شما یا به عبارت دیگر لینک های موجود در رتبه های مطلوب صفحه ی نتایج جستجوی گوگل، به شما ارائه میدهد. با در دست داشتن این آمار و اطلاعات میتوانید نقاط ضعف و قوت خود را در مقایسه با رقبای اصلی خود بیابید و به تصویری نزدیک تر به واقعیت از وضعیت فعلی خود در صفحه ی نتایج جستجوی گوگل برسید.

مطابق تصویر 9، لیست لینک های ابتدایی موجود در صفحه ی نتایج جستجوی گوگل توسط ابزار KWFinder مشخص شده است. همان طور که در تصویر 9 مشاهده میکنید، 8 پارامتر مختلف جهت تحلیل قدرت و اعتبار این صفحات توسط ابزار KWFinder استخراج شده اند. در ادامه به بررسی مفهوم هر یک از این پارامترها میپردازیم.

پارامتر اول Domain Authority یا به صورت خلاصه DA است که نشانگر میزان اعتبار دامنه میباشد و توسط ابزار Moz (یکی از کاربردی ترین ابزارها در حوزه ی سئو) محاسبه میشود. این پارامتر بر اساس اعتبار دامنه هایی که به سایت مورد نظر لینک داده اند، تعداد کل لینک ها و نیز پارامترهایی محاسبه شده توسط ابزار Moz مانند MozTrust و MozRank، محاسبه میشود.

پارامتر دوم Page Authority یا به طور خلاصه PA است که نشانگر میزان اعتبار صفحه ی مورد نظر میباشد. این پارامتر نیز همانند پارامتر Domain Authority توسط ابزار Moz محاسبه میشود. این پارامتر بر اساس اعتبار تعداد لینک های موجود در صفحه و نیز پارامترهایی محاسبه شده توسط ابزار Moz مانند MozTrust و MozRank و بسیاری از عوامل دیگر، مجاسبه میشود.

پارامتر سوم Citation Flow  یا به طور خلاصه CF است. این پارامتر توسط ابزار Majestic (ابزاری جهت تحلیل بک لینکها) و بر اساس تعداد بک لینک های داده شده به صفحه ی مورد نظر یا به عبارت دیگر، تحلیل کمی بک لینک های صفحه، محاسبه میشود.

پارامتر چهارم ،Trust Flow  یا به طور خلاصه TF است. این پارامتر نیز توسط ابزار Majestic و بر اساس کیفیت بک لینک های داده شده به صفحه ی مورد نظر یا به عبارت دیگر، تحلیل کیفی بک لینک های صفحه، محاسبه میشود. قاعدتا مقدار این پارامتر برای صفحاتی که از سایت های معتبر بک لینک دریافت میکنند، بیشتر از صفحاتی است که از سایت های کم اعتبار بک لینک میگیرند. پارامتر پنجم یا Links نیز تعداد تمام بک لینک های دریافت شده توسط صفحه ی مورد نظر را نشان میدهد.

پارامتر ششم Facebook Shares یا به طور خلاصه FB نشانگر تعداد دفعاتی است که صفحه ی مورد نظر در Facebook به اشتراک گذاشته شده است. پارامتر هفتم Link Profile Strength یا به طور خلاصه LPS است که توسط ابزار KWFinder محاسبه میشود و نشانگر میزان قدرت کلی صفحه ی مورد نظر از لحاظ سئو است. این پارامتر در بازه ای بین اعداد 0 تا 100 تعیین میشود. پارامتر هفتم و آخر، Estimated Visits یا به طور خلاصه EV است. این پارامتر نشانگر میانگین تعداد دریافت بازدیدکننده توسط این جایگاه خاص در صفحه ی نتایج جستجوی گوگل است.

9learn kwfinder step8

تصویر 9

نتیجه گیری 

 

ابزار KWFinder، ابزاری ساده و در عین حال سریع و کاربردی برای تحلیل کلمات کلیدی است. اولین گام در سئوسازی پس از تهیه ی یک سایت با طراحی اصولی،  انتخاب هوشمندانه ی کلمات کلیدی است. در این راستا ضروریست تا آمار و اطلاعات مربوط به کلمات کلیدی مدنظر خود را استخراج کنیم و در عین حال از کلمات کلیدی مشابه نیز مطلع شویم تا بتوانیم بهینه ترین کلمات ممکن را انتخاب کرده و سرمایه گذاری مالی، زمانی و تیمی خود را بر روی کلمات صحیح متمرکز کنیم. در راستای انجام هر چه دقیق تر این فرآیند، به ابزار تحلیلگر کلمات کلیدی، مانند KWFinder نیازمندیم.

4.8/5 - (5 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *