سئو کلاه سیاه

 

 

از اصطلاح سئو کلاه سیاه زمانی استفاده میشود که یک سئو کار قصد دارد با فریب دادن ربات های گوگل در مدت زمان کوتاهی به جایگاه بالایی برسد. در گذشته استفاده از این روش بسیار آسان بود اما به مرور زمان گوگل این روش ها را شناسایی کرد و برای از بین بردن این چنین تاثیرات اقداماتی انجام داد و استفاده از این تکنیک را سخت کرد.

 

 سئو کلاه سیاه چیست؟

میتوان گفت تکنیک های سئو کلاه سیاه با استفاده از نقطه ضعف های گوگل باعث میشود که یک صفحه در سریع ترین زمان ممکن رتبه بالایی کسب کند پس میتوان نتیجه گرفت که این رتبه بندی بدون در نظر گرفتن رضایت کاربر انجام میشود و به همین دلیل گوگل به دنبال از بین بردن این راه هاست اما هر بار که گوگل راه حلی برای آن پیدا میکند نمیتواند از آن راه حل به طور دائم استفاده کند چرا که تکنیک های کلاه سیاه پویاست و همیشه در حال تغییر میباشد.

باید به این نکته توجه داشت که رتبه ای که از طریق سئو کلاه سیاه کسب میشود بسیار ناپایدار و خطرناک است چرا که در صورت شناسایی شدن توسط گوگل جریمه و از لیست نتایج حذف میشود.

حال که با مفهوم سئو کلاه سیاه آشنا شدید بهتر است با تعدادی از تکنیک های آن آشنا شوید که در ادامه، ما مهم ترین آن ها را به شما معرفی و بررسی میکنیم

 

 

1. ریدایرکت های مخفیانه (sneaky redirect)

 

ریدایرکت کردن باعث میشود که کاربر بدون آن که متوجه شود به صفحه ای دیگر ارجاع داده شود. این امر موجب جریمه توسط گوگل نمیشود چرا که این کار بسیار مفید و کاربردی است. به عنوان مثال ممکن است گاهی آدرس یک صفحه تغییر کند یه به طور کلی حذف شود که با ریدایرکت (redirect) میتوان کاربر را به صفحه جدید ارجاع داد.

تکنیک  (ریدایرکت های مخفیانه) sneaky redirect به عنوان یکی از تکنیک های سئو کلاه سیاه به این صورت است که ربات های گوگل وقتی وارد صفحه میشوند به کلمه هدف ارجاع داده میشوند اما وقتی همین صفحه توسط کاربر جست و جو شود صفحه ای که به کاربر نشان داده میشود متفاوت میباشد و به صفحه مورد نظر مدیر سایت ارجاع داده میشود.

دو مورد از تکنیک های ریدایرکت مخفیانه که گوگل به آن اشاره کرده است عبارتند از: 1. کاربرانی که با موبایل وارد میشوند صفحه ای متفاوت با کاریرانی که با دسکتاب وارد میشوند مشاهده میکنند. 2. محتوایی که به گوگل نشان داده میشود در صفحه موجود میباشد اما کاربر به صفحه ای دیگر ریدایرکت میشود.

ریدایرکت های مخفیانه

2. محتوای تولید شده خودکار و اتوماتیک (Automatic generated conten)

 

منظور از محتوای تولید شده به صورت خودکار و اتوماتیک متن هایی است که اغلب قابل درک نیستند و بی معنی میباشند. هدف از تولید چنین محتوایی فقط گرفتن رتبه میباشد که از طریق یک سری کلمات کلیدی بدون توجه به معنی متن صرفا کنار یک دیگر قرار داده میشوند.

جمع آوری یک محتوا از چند سایت دیگر بدون بازنویسی به وسیله یک انسان، متن هایی که از طریق ترجمه های خودکار گوگل یا ابزار دیگر بدون بازنویسی انجام میشوند، محتواهایی که فقط از طریق کنار هم قرار گرفتن چند کلمه کلیدی کنار یک دیگر انجام میشوند و… نمونه هایی از این نوع سئو کلاه سیاه میباشند.

 

 

3. مخفی کردن محتوا یا لینک

 

برخی از مدیران سایت برای بهبود بخشیدن سایتشان محتوای زیادی بدون توجه به ضعیف بودن محتوا یا بی معنی و مفهوم بودن ان آپلود میکنند و برای از بین یردن تاثیر منفی آن (که توسط الگوریتم های گوگل از طریق بررسی رفتار کاربران انجام میشود) محتوای خود را از دید کاربران پنهان میکنند.

پنهان کردن متن زیر تصویر، استفاده از یک فونت با سایز صفر، استفاده از رنگ یکسان برای بکگراند و متن محتوا، پنهان کردن لینک  از طریق استفاده از کاراکترهای کوچک مانند نقطه و… نمونه هایی از روش مخفی کردن محتوا و لینک میباشند.

 

 

4.خرید لینک

 

یک لینک خوب و با کیفیت میتواند ترافیک را به سمت سایت شما هدایت کند و همچنین به گوگل بفهماند که سایت شما یک سایت قابل اعتماد و معتبر است اما با این وجود خرید لینک بر خلاف دستور العمل های گوگل است. گوگل معمولا میتواند این لینک های پولی را شناسایی کند و در صورت شناسایی آن را جریمه نیز میکند.

 

 

5. Cloaking

 

در روش cloaking محتوایی که توسط موتورهای جست و جو گر مشاهده شده و گوگل آن را ایندکس کرده با محتوایی که کاربر مشاهده میکند متفاوت است (در این روش کاربر به آدرس دیگری ریدایرکت نمیشود). به عنوان مثال ممکن است یک محتوا با ویژگی های قابل قبول و مناسب در یک صفحه به گوگل نشان داده شود اما محتوایی که در ان صفحه به کاربر نشان داده میشود نامناسب باشد.

 

 

6.صفحات درگاه (doorway pages)

 

در تکنیک صفحات درگاه که به آن صفحات مشابه نیز گفته میشود تعدادی دامنه متفاوت برای یک یا چند کلمه کلیدی ایجاد میشود که در نهایت همه ی آن ها کاربر را به یک سایت هدایت میکند.

این تکنیک به این صورت است که برای یک کلمه هدف چندین صفحه متفاوت ایجاد میشود که هر کدام  تغییرات کمی در کلمه کلیدی هدف دارند و در نهایت، همه ی این صفحات کاربر را به یک صفحه انتقال میدهد.

 

 

7. دزدیدن محتوا (Scraped Content)

 

برخی از مدیران سایت ها محتوای خود را از طریق سایت های دیگر جمع آوری میکنند و هدف آن ها فقط افزایش تعداد محتواها برای به دست آوردن رتبه بهتر در گوگل است که در این امر توجهی به کیفیت محتوا ندارند. محتوایی که از دیگر سایت ها جمع آوری میشوند اگر نکات تازه دیگری به آن اضافه نشود تآثیری در بهبود سئو سایت ندارد.

برای آن که کاربران و خود گوگل از محتوای تولید شده رضایت داشته باشند بهتر است وقت بیشتری روی آن صرف کرد و محتوا به گونه ای باشد که با دیگر سایت ها تفاوت داشته باشد.

 

 

8. رفتار آزار دهنده صفحه (Malicious behavior)

 

تعداد زیادی از صفحات اینترنتی به ویژه آن هایی که هک شده اند رفتارهایی دارند که باعث آزار کاربر میشوند این رفتار ها بدون اجازه ی کاربر انجام میشوند. به عنوان مثال با ورود به یک صفحه یا کلیک بر روی قسمتی از آن تبلیغات زیادی برای کاربر نمایش داده میشود و یا کاربر را به یک نرم افزار دیگر مانند تلگرام انتقال میدهد حتی گاهی به صورت خودکار بر روی سیستم کاربر فایلی را بدون اجازه دانلود میکند و…

رفتارهای آزار دهنده

9.  پر کردن کلمات کلیدی (keyword stuffing)

 

کسانی که از تکنیک keyword stuffing استفاده میکنند تلاش میکنند تا با استفاده ی مکرر و مداوم از کلمات کلیدی به رتبه بهتری در گوگل دست پیدا کنند. این روش در گذشته متوانست موثر باشد اما امروزه این گونه محتوا ها به سرعت توسط گوگل شناسایی میشوند.

 

 

جمع بندی

ما در این مقااله مهم ترین تکنیک های سئو کلاه سیاه را به شما معرفی کردیم. استفاده از سئو کلاه سیاه میتواند به سایت شما کمک کند اما این عمل ریسک بالایی دارد زیرا همان طور که گفته شد این تکنیک ها معمولا توسط گوگل شناسایی میشوند و در صورت شناسایی سایت شما جریمه میشود که تاثیر بسیار بدی دارد.

4.7/5 - (14 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *